Graag stel ik me even voor

Ik ben Cyriel Devos, 46 jaar, gelukkig getrouwd met mijn echtgenote en trotse vader van 2 zoons. Ik ben van Indische afkomst en kom uit een gezin waarbij de zorg hoog in het vaandel stond. Het masseren, genezen en of verzorgen van klanten is dus met de paplepel ingegoten.

Na jaren op kantoor te hebben gewerkt in de financiële sector, heb ik het roer in het jaar 2016 omgegooid. Na het volgen en voltooien van de opleidingen Sportmasseur en Sportverzorger, heb ik mijn kennis verder uitgebreid met de cursussen, Balinese massage, Cupping therapie, Guasha therapie, Hotstone massage, Bamboe massage en  Stoelmassage. De stoelmassage is zowel voor bedrijven als particulieren te boeken.
Door deze cursussen mag ik mij officieel Wellness Therapeut noemen. 

Dit heeft als resultaat, het openen van mijn eigen praktijk! 
Sinds 1 april 2018 ben ik te vinden op mijn nieuwe locatie in Koog a/d Zaan en wat ben ik daar trots op!
Masseren is écht mijn passie en ik ben dan ook dankbaar dat ik dit mede dankzij de onvoorwaardelijke steun van mijn gezin kan realiseren.

massage-cy-wormer-koog-a/d-zaan-lagendijk-45b

Mijn werkervaring

Van september 2016 tot december 2017 ben ik de sportmasseur/verzorger geweest bij het selectieteam van VV Zilvermeeuwen te Zaandam. Hier heb ik veel ervaring opgedaan wat betreft blessure behandelingen en blessure preventie.

Op woensdag- en vrijdagmiddag werk ik bij Thermen Sauna Den Ilp. Hier kunt u verschillende massages boeken vanaf 14 uur tot 22 uur. Check de website voor de verschillende behandelingen op www.saunadenilp.nl.

Bij Salvete Beauty & Massage te Utrecht heb ik de afgelopen periode veel ervaring opgedaan. Met name de sport-, ontspanning- en de Balinese massage worden in deze salon gretig afgenomen. Omdat ik hier veel vaste klanten heb opgebouwd, zal ik hier in overleg, een aantal dagen per maand nog werkzaam zijn.

Ik hoop u snel te mogen ontvangen in mijn eigen praktijk!