Bamboe massage

De Bamboe massage is een massage met oeroude Chinese uitgangspunten en levensopvattingen en is gebaseerd op de leer van de vijf elementen: hout, vuur, aarde, water en metaal. Door de druk van de bamboestokken werk je dieper op de spieren.

Bij deze massage worden de speciaal bewerkte bamboestokken meestal eerst verwarmd en in combinatie met verschillende etherische oliën gebruikt.
Door middel van Chinese bamboestokken worden de zenuwuiteinden in je huid en de oppervlakkige spieren geprikkeld. De bloedsomloop komt op gang, wat zorgt voor meer zuurstof en voedsel voor de cellen. Een natuurlijke ‘high’ is het resultaat.

Een combinatie van bamboestok, het houten accupressuur ei en de aanraking van handen zorgen ervoor dat spanningen en spierknopen verdwijnen, zodat de rust kan terugkeren in het lichaam.

bamboe-massage-cy

Het doel van de bamboe massage:

De bamboe massage is ontspannend, maar vooral stimulerend voor als je energie en kracht nodig hebt. Het zal helpen om toxines (giftige stoffen) af te voeren en een slechte bloedsomloop te verbeteren, maar ook om krampen en Triggerpoints te verlichten. 
De massage werkt tegen vermoeidheid en stress en het lichaam is na de massage in een betere conditie. 

Deze massage is geschikt bij:

  • Pijnlijke spieren
  • Uitermate geschikt voor ontspanning
  • Stress en spanning

“Massage is a luxury
you can’t afford to miss!”