Graag stel ik mij even voor!

Ik ben Cyriel Devos, gelukkig getrouwd met mijn echtgenote en trotse vader van 2 zoons. Ik ben van Indische afkomst en kom uit een gezin waarbij de zorg hoog in het vaandel stond. Het masseren, genezen en of verzorgen van klanten is dus met de paplepel ingegoten.

Na jaren op kantoor te hebben gewerkt in de financiële sector, heb ik het roer in het jaar 2016 omgegooid. Na het volgen en voltooien van de opleidingen Sportmasseur en Sportverzorger, heb ik mijn kennis verder uitgebreid met de cursussen, Balinese massage, Cupping therapie, Guasha therapie, Hotstone massage, Bamboe massage en  Stoelmassage.
De stoelmassage is zowel voor bedrijven als particulieren te boeken.
Door deze cursussen mag ik mij officieel Wellness Therapeut noemen. 

Dit heeft als resultaat, het openen van mijn eigen praktijk! Massage@Cy
Sinds 1 april 2018 ben ik te vinden op mijn nieuwe locatie in Koog a/d Zaan en wat ben ik daar trots op!
Masseren is écht mijn passie en ik ben dan ook dankbaar dat ik dit mede dankzij de onvoorwaardelijke steun van mijn gezin kan realiseren.

389858_Massage@Cy__NL_02

Mijn werkervaring

Van september 2016 tot december 2017 ben ik de sportmasseur/verzorger geweest bij het selectieteam van VV Zilvermeeuwen te Zaandam. Hier heb ik veel ervaring opgedaan wat betreft blessure behandelingen en blessure preventie.

Bij Salvete Beauty & Massage te Utrecht heb ik veel ervaring opgedaan. Met name de sport-, ontspanning- en de Balinese massage worden in deze salon gretig afgenomen. 

Tot 1 maart 2019 ben ik 2 jaar als freelance masseur werkzaam geweest bij Thermen Sauna Den Ilp, sinds 1 maart 2019 doe ik dit in de vrije uurtjes bij Spa Zuiver in Amsterdam.

Ik hoop u snel te mogen ontvangen in mijn eigen praktijk!