Masseur Robin Oud

Ik heb lange tijd gewerkt in de financiële sector. Tijdens een loopbaantraject kwam naar voren dat ik vooral  sociaal- en mensgericht ben ingesteld en tijdens een reorganisatie besloot ik mijn hart te volgen en te kiezen voor een andere richting.

Mijn hele leven sport ik veel en fanatiek.
Uit mijn passie voor sporten ben ik een opleiding Sportmassage gaan doen en ik ben nu al enige tijd gediplomeerd Sportmasseur.
Ik ben bijzonder geïnteresseerd in de combinatie Inspanning en Ontspanning, waarbij rust net zo belangrijk is als bewegen.
Na een opleiding Mindfulness ben ik mij verder gaan verdiepen in psychosomatische klachten, waarbij mentale factoren, zoals spanning en stress van invloed zijn op fysieke klachten en hoe ontspanning (zoals massages) klachten kan verminderen. Daarnaast werk ik bij een Woningcorporatie als Medewerker Leefbaarheid.

Met veel plezier ondersteun ik Cyriel met duo-massages en spring ik in de weekenden bij.

Graag tot ziens, Groet Robin.

20200131_102901