Topper in het geven van 1ste klas massage

Ref Samuel Slooten

Ik word altijd top behandeld door Cyriel..echt een vakman!

Rachid El Guebli

Een hele goede masseur, had hier en daar wat knopen, dus ben flink aangepakt! Voel me nu echt stukken beter!

Jacqueline Mekke

Een aantal weken geleden kreeg ik tijdens het sporten/touwtjespringen ineens een zweepslag in mijn kuit. In het verleden had ik deze ook al gehad en ik liep toen 6 weken mank. Het dagelijkse leven werd erg moeilijk omdat ik echt niet meer op mijn been kon staan. Ik kon de trap niet op en af en moest hinkelend mijn dochter ophalen van school. Fysiotherapie mocht niet baten. Het was 6 weken afzien… Deze keer beloofde Cyriel mij dat ik met zijn hulp weer direct zou kunnen lopen. Ik dacht in 1e instantie dat hij een grapje maakte, maar het bleek niet gelogen! Na 1 kinesio behandeling kon ik al gewoon lopen! Maar wat nog beter is, ik kon zelfs licht sporten! Om mijn herstelproces te versnellen dacht ik dat er goed aan zou doen om ook naar mijn vaste fysiotherapeut te gaan. Maar geloof t of niet, mijn pijn werd juist weer erger!?
Voor mij geen fysiotherapeut of acupunctuur meer tegen de pijn. Ik zweer bij Kinesio behandelingen! Ben ik de klos, dan ga ik naar Cyriel Devos

Hulya Depaus

Een kundige massagespecialist met een warme, betrokken persoonlijkheid. Cyriel weet je goed op je gemak te stellen en weet goed hoe je lichaam weer tot volledige ontspanning te brengen. Je merkt dat hij ervaring heeft met drukpunten massages om de energiebanen weer vrijelijk te laten stromen, maar ook met het masseren van mijn gespierde voetbalbenen scoorde Cyriel punten!! Absoluut een aanrader voor kwalitatief goede massages!

Robbie G.

Fijne massage gehad. Ik kon op korte termijn terecht. Een rustige salon. Een zeer professionele masseur, met recht een ontspanningsmassage te noemen. Prijs kwaliteit is uitstekend!

Linda van Nieuwpoort

Prettige ontvangst en stevige ontspanningsmassage.

Erik

Super fijne massage, ik kom zeker terug!

Simpelweg heerlijk!

Jan-Willem

Ik ben zeer tevreden over de massage van vandaag. Het begon al bij binnenkomst. Vriendelijk welkom geheten. Open uitstraling en er was direct een veilige sfeer. De massage was vervolgens top. Lekker rustgevend muziekje op de achtergrond. Hij wist goed uit te leggen wat hij deed en waarom. Hij gaf tips en was in de gesprekken ook open over zijn eigen leven. Verder was het schoon en heeft Cyriel een herkenbare huisstijl. Ik ben een bijzonder tevreden klant en kom zeer zeker terug.

Farley